Personal Training

Let's Achieve Your Goals

Onze personal training biedt een op maat gemaakte aanpak, afgestemd op jouw unieke behoeften, doelen en fysieke conditie.

Met individuele aandacht en deskundige begeleiding helpen onze trainers je bij het optimaliseren van je trainingen, het verbeteren van je techniek en het maximaliseren van je resultaten.

Of je nu op zoek bent naar gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van je conditie of specifieke sportgerichte training, onze personal trainers zijn er om je te motiveren en uit te dagen. Investeer in jezelf en ervaar de voordelen van persoonlijke training, waar elke sessie gericht is op jouw succes.

Let's achieve your goals, together!

Vraag Personal Training Aan

Boksen

Bij Alfonsus Gym bieden we op maat gemaakte bokstrainingen als onderdeel van onze uitgebreide personal training. De individuele aanpak van onze trainers is specifiek afgestemd op jouw behoeften, fitnessdoelen en huidige fysieke conditie. Of je nu wilt werken aan techniek, kracht, conditie of vechtsportvaardigheden, onze ervaren bokstrainers staan klaar om je te begeleiden.

Met een focus op het verbeteren van je stoten, voetenwerk en algehele bokstechniek, helpt onze personal training je om jouw bokspotentieel te maximaliseren.

Investeer in je boksvaardigheden en ervaar de voordelen van persoonlijke training, waar elke sessie is gericht op het bereiken van jouw succes in de boksring. Let's achieve your boxing goals, together!

Vraag Personal Training Boksen Aan

Kickboksen

Bij Alfonsus Gym nemen we kickboksen serieus, en het is een integraal onderdeel van onze fitnessaanpak. Onze deskundige trainers bieden op maat gemaakte kickbokstraining, afgestemd op jouw behoeften en fitnessdoelen. Of je nu wilt werken aan je stoten, trappen, conditie of algehele vechtsportvaardigheden, onze trainers zijn er om je te begeleiden.

Met een focus op het perfectioneren van je techniek, het opbouwen van kracht en het verbeteren van je uithoudingsvermogen, helpt onze kickbokstraining je om je volledige potentieel te bereiken. Investeer in je kickboksvaardigheden en ervaar de voordelen van onze doelgerichte training, waar elke sessie is ontworpen om jouw succes in de vechtsport te stimuleren. Let's kick it up a notch and achieve your kickboxing goals, together!

Vraag Personal Training Kickboksen Aan