Aanbod

Boksen

Ontdek de kracht van boksen bij Alfonsus Gym met onze ervaren bokstrainer, Marlon. Leer de kunst van het boksen in een professionele en ondersteunende omgeving. Marlon brengt niet alleen zijn expertise en passie voor de sport over, maar hij begeleidt je ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen, verbeteren van technieken en het behalen van je fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren bokser die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze bokslessen met Marlon zijn afgestemd op alle niveaus. Sluit je aan en ervaar een energieke en uitdagende bokstraining die je naar het volgende niveau zal tillen.

Proefles Boksen

Zaktraining

Ontdek de intensiteit en effectiviteit van zaktraining bij Alfonsus Gym. Onze zaktraining biedt een dynamische en uitdagende workout, waarbij je al je energie kunt loslaten op de bokszakken. Onder begeleiding van onze ervaren trainers, leer je verschillende stoten, combinaties en technieken die je kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen verbeteren. Of je nu je stress wilt ontladen, je kracht wilt vergroten of gewoon een pittige training wilt, de zaktraining bij Alfonsus Gym biedt een perfecte balans tussen fun en fitness. Kom langs en ervaar de opwindende wereld van zaktraining, waar elke stoot een stap dichter bij je persoonlijke doelen brengt. Let's punch it out and unleash your potential!

Proefles Zaktraining

Jeugd Kickboksen

Bij Alfonsus Gym zijn we trots om jeugdige enthousiastelingen te verwelkomen in onze kickbokslessen. Onze jeugd kickbokslessen zijn ontworpen om jongeren de essentiële technieken en vaardigheden van kickboksen bij te brengen, terwijl ze werken aan hun conditie en zelfvertrouwen. Onder begeleiding van onze ervaren kickbokstrainers leren de jongeren de juiste stoten, trappen en verdedigingstechnieken in een veilige en ondersteunende omgeving. We benadrukken respect, discipline en teamwork, naast het aanmoedigen van een gezonde levensstijl. Kom en doe mee aan onze jeugd kickbokslessen, waar plezier en fitness samenkomen in een actieve en leerzame setting. Geef je kinderen de kans om hun kracht te ontdekken en hun zelfvertrouwen te vergroten door kickboksen!

Proefles Kickboksen

Kickboksen

Stap in de ring en ontdek de kracht en gratie van kickboksen bij Alfonsus Gym. Onze kickbokslessen voor volwassenen zijn ontworpen voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onder leiding van ervaren kickbokstrainers bieden we een mix van techniek, conditietraining en praktische toepassing van stoten en trappen. Het is een energieke en uitdagende workout die je helpt je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen te vergroten. Onze community van kickboksers is hecht en ondersteunend, waardoor je niet alleen aan je fysieke vaardigheden werkt, maar ook nieuwe vriendschappen opbouwt. Doe mee met onze kickbokslessen voor volwassenen en zet je eerste stap naar het beheersen van deze dynamische vechtkunst, terwijl je aan je fitnessdoelen werkt en stress laat verdwijnen. Let's kick it up a notch and unleash your potential!

Proefles Kickboksen

Fitness

Bij Alfonsus Gym geloven we in de kracht van fitness als fundament voor een gezond en gebalanceerd leven. Onze fitnesslessen zijn ontworpen om jou te ondersteunen op jouw reis naar een sterker, fitter en energieker lichaam. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, onze professionele trainers staan klaar om je te begeleiden en afgestemde fitnessprogramma's te bieden die passen bij jouw doelen. Van krachttraining tot cardio en functionele oefeningen, onze sportschool biedt een uitgebreide reeks aan trainingsmogelijkheden. Doe mee met onze fitnesslessen en ontdek de empowerment die gepaard gaat met het bouwen aan een gezonde levensstijl. Kom binnen, werk hard en zie de transformatie plaatsvinden. Let's get fit and unlock your potential!

Proefles Fitness

Conditietraining

Streef naar topprestaties en een sterk lichaam met de conditietraining bij Alfonsus Gym. Onze conditietraining is ontworpen om je uithoudingsvermogen, snelheid, behendigheid en algehele fitheid te verbeteren. Onder leiding van ervaren trainers bieden we een gevarieerd scala aan oefeningen, circuits en intervaltrainingen die je uitdagen en je naar het volgende niveau tillen. Of je nu je atletische prestaties wilt verbeteren of gewoon je algehele conditie op peil wilt brengen, onze conditietraining is geschikt voor alle fitnessniveaus. Sluit je aan bij onze energieke sessies, werk aan je persoonlijke doelen en voel de adrenaline van vooruitgang. Let's boost your endurance and break barriers!

Proefles conditietraining