Onze Trainers

Lionel Graves

All-round trainer

Met 25 jaar aan vechtsportervaring en al 10 jaar als eigenaar van Alfonsus Gym, heeft Lionel Graves een indrukwekkende achtergrond. Hij heeft meer dan 20 wedstrijden op zijn naam staan, waaronder een gedenkwaardige gevecht met Idris Elba.

Lionel heeft zijn kennis en vaardigheden opgedaan door te leren van vooraanstaande trainers in Nederland. Wat Lionel onderscheidt, is zijn voortdurende toewijding aan groei en verbetering. Hij blijft zichzelf ontwikkelen door regelmatig te trainen en te leren van top trainers. Deze toewijding stelt hem in staat om altijd up-to-date te blijven en de hoogste kwaliteit trainingen aan te bieden.

Zijn lessen bij Alfonsus Gym kenmerken zich door een combinatie van discipline, humor en technische expertise. Lionel is toegewijd aan het delen van zijn uitgebreide kennis en ervaring met zijn leerlingen, en hij streeft ernaar om hen te inspireren en te helpen hun doelen in de vechtsport te bereiken.

Ook voor een personal training staat Lionel altijd voor je klaar!

Boek een proefles bij Lionel

Ramon

Kickbokstrainer

Ramon's kickbox-reis begon op zijn 16e in het hart van Amersfoort, bij AM Gym. Al snel viel hij op vanwege zijn indrukwekkende grootte en kracht, en het duurde niet lang voordat hij geen tegenstand meer vond.

Ramon sloot zich vervolgens aan bij de gerenommeerde Mike's Gym. Daar heeft Ramon jarenlang waardevolle ervaring en kennis opgedaan in de wereld van het kickboxen, en hij heeft ook meerdere wedstrijden gevochten.

Maar Ramon's passie voor de sport is nooit afgenomen. Hij heeft altijd regelmatig getraind en blijft de liefde voor de sport delen, zowel met zijn leerlingen als met ervaren vechtsporters. Kom en ontdek meer over zijn inspirerende reis!

Ook voor een personal training staat Ramon altijd voor je klaar!

Boek een proefles bij Ramon

Marlon Bumaye

Bokstrainer

In mijn jeugd ben ik begonnen met karate en heb ik een tijdje kickboksen beoefend. Maar toen ik op zoek was naar een sport die echt bij mij paste, ontdekte ik boksen. Al 33 jaar lang ben ik gepassioneerd bezig met deze sport, en tijdens mijn jongere jaren heb ik zelfs deelgenomen aan wedstrijden. Wat mijn liefde voor boksen nog meer heeft verdiept, is dat ik al 23 jaar lang met enthousiasme lessen geef aan kinderen, volwassenen en middelbare scholieren.

Boksen is niet alleen mijn grote passie, het is mijn levensadem geworden. Het heeft me gevormd, en ik ben vereerd om deze passie met anderen te delen. Ik nodig je van harte uit om de wereld van het boksen te ontdekken en samen met mij de kracht en gratie van deze sport te ervaren. Laten we samen stappen zetten in de ring van het leven, met boksen als onze gedeelde passie en inspiratie.

Ook voor een personal training staat Marlon altijd voor je klaar!

Boek een proefles bij Marlon