Retourbeleid

Wij accepteren met alle plezier het retourneren van een product binnen 30 dagen na de datum van verzending, op voorwaarde dat het onbeschadigd is en indien de toestand de doorverkoop ervan mogelijk maakt (zonder kosten voor voorraadaanvulling). U ontvangt, naar keuze, een tegoed ter besteding op onze website, of een terugbetaling (exclusief verzendkosten). Verzendkosten worden uitsluitend terugbetaald in geval van een verzendingsfout van onze kant (verkeerde maat/kleur verzonden). Neem in dat geval ter bevestiging eerst contact op met onze klantenservice voordat u het product terugstuurt. Indien u dit niet doet, wordt er geen terugbetaling gedaan.

Voorwaarden voor het retourneren van een product naar de Alfonsus Gym klantenservice

Wij accepteren het retourneren van onze kleding en confectie onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten in de originele verpakking verstuurd worden, met etiket;
  • de producten moeten schoon en ongebruikt zijn;
  • de artikelen mogen niet gewassen zijn.

Elk geretourneerd product dat niet aan de bovenstaande criteria voldoet, komt niet in aanmerking voor terugbetaling. Bijvoorbeeld: vuil, sigaretten- of waslucht, deodorantvlekken, dierenharen, zichtbaar gebruik.

Retourneer het product in de originele verpakking met alle geleverde instructies of bijsluiters. Stuur het retourformulier mee in het pakket. Retourneer het pakket met een gecertificeerde bezorgservice. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Alle verzendingen worden uitsluitend door alfonsusgym.nl beoordeeld.

Artikelen met hoge hygiënische vereisten worden niet geruild of teruggenomen, ook wanneer ze niet gebruikt zijn. Bijvoorbeeld (niet-beperkende lijst alleen bedoeld als extra uitleg): gebitbeschermers, gevechtsbescherming, compressiebroekjes, trainingsmaskers.